Спорт

Прекинут меч Звезде у Бачкој Тополи - нестало струје, игра настављена после 45 минута

Играло се само неколико минута на стадиону ТСЦ-а
Прекинут меч Звезде у Бачкој Тополи - нестало струје, игра настављена после 45 минута© TV Arenasport / screenshot

Меч 25. кола фудбалске Суперлиге Србије између ТСЦ-а и Црвене звезде прекинут је у уторак увече у четвртом минуту, пошто је нестало струје на стадиону у Бачкој Тополи.

Почетак утакмице је првобитно каснио неколико минута, a када је утакмица је затим почела, меч је убрзо морао да буде прекинут. Ипак, након 45 минута, утакмица је могла да буде настављена.

Гледаоци су остали изненађени када је стадион у Бачкој Тополи остао без струје, тј. када нису сви рефлектори имали електричне енергије. Играчи су остали на терену, чекало се да се види хоће ли утакмица бити настављена, али после неких десетак минута, тимови су отишли у свлачионицу.

Но, након прекида од око 45 минута, утакмица је настављена од трећег минута. Према последњим информацијама, проблем је у трафо станици, а одлучено је да се упали агрегат, али је слабија осветљеност на стадиону. Оба тима дала су писмену сагласност да се меч настави, а најављено је да ће ако нестане струја још једном утакмица бити одиграна сутра у дневном термину.

image