Спорт

Јокић дао 43 поена, па прво себе критиковао: Морамо боље од овога

Денвер је уписао пораз и сада против Минесоте води 3-1 у серији, а прва звезда тима из Колорада истиче да екипа мора да подигне ниво игре
Јокић дао 43 поена, па прво себе критиковао: Морамо боље од овогаGetty © Gregory Shamus / Staff

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је након утакмице са Минесотом да цела екипа мора да уради бољи посао у наредној утакмици, преноси НБА ТВ.

Кошаркаши Минесоте победили су у ноћи између недеље и понедељка после продужетка на свом терену екипу Денвера резултатом 114:108 у четвртом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге.

Код гостију, најбољи је био српски кошаркаш Никола Јокић, који је постигао 43 поена и имао је 11 скокова и шест асистенција за 39 минута на терену. 

"Имали смо неких пропуштених шанси, промашио сам и сам једно слободно бацање пре продужетка. На крају су постигли више поена од нас, у финишу сам промашио неколико лаких флоутера, па и тројку где сам био сам.Тако је, како је. Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално, да будемо бољи у следећој утакмици", истакао је Јокић.

Наредни меч биће одигран за два дана у Денверу, а то ће бити нова прилика за Нагетсе да се пласирају у наредну рунду плеј-офа.

image