Спорт

Дуљај: Никог не радује ситуација, али морамо да идемо на победу

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је пред последњи меч сезоне против Вождовца да никога у клубу не радује што ће екипа такмичење у Суперлиги Србије завршити тек на четвртом месту на табели, али да је култура клуба да увек иде на победу
Дуљај: Никог не радује ситуација, али морамо да идемо на победу© FK Partizan

"Четврта позиција никога не радује, није нам пријатно. Од распада Југославије нисмо били на овом месту, изузетно је тешко и не бежим од тога. Подигли смо ниво форме пред крај првеснтва, није на мени да кажем да ли је игра боља, то препуштам људима који гледају Партизан. Чињеница је да смо и против много јачих тимова играли много добар фудбал", рекао је Дуљај на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан ће, без обзира на резултат у последњем колу, сезону завршити на четвртом месту на табели.

У последњем, 37. колу Суперлиге Србије, у суботу од 19 часова дочекује Вождовац.

"Очекујем да изађемо мотивисани, дрес Партизана је изузетно тежак, без обзира у каквој ситуацији. Култура Партизана налаже да увек идемо на победу, без обзира да ли смо у лакој или тешкој ситуацији. Желимо да освојимо три бода, а важно је да то урадимо уз лепу и добру игру", истакао је Дуљај.

Шеф струке црно-белих је рекао да је играче посебно мотивисало то што су навијачи Партизана на рукометној утакмици против Војводине, али и путем друштвених мрежа позивали да се дође у суботу у Хумску.

"После тога, верујте ми, на тренингу је јуче пуцало, било је интензивно и агресивно, у позитивном смислу. Обично када су последње утакмице и све завршено, имате много повређених играча, црвене картоне, неко раније оде кући. Сада су сви ту, осим раније повређених, нико није отишао и то ме радује и даје ми наду да ко год буде изашао на сутрашњи меч, да ће дати све од себе", додао је Дуљај.

Говорећи о саставу, тренер је рекао да неће много комбиновати и да ће играти фудбалери који су изнели највећи терет сезоне.

"Сигурно неће бити у тиму Светозар Марковић, а неизвесно је и учешћа Андрије Павловића и Љубомира Фејсе."

Дуљај је на крају позвао навијаче да дођу у суботу у Хумску у што већем броју.

"Партизан је само један, нико није изнад клуба", закључио је Дуљај.

image