Спорт

Дуљај: Свака утакмица је притисак, боримо се и нема предаје

Тренер фудбалера Партизана, Игор Дуљај, очекује тешку утакмицом са ТСЦ-ом у Бачкој Тополи

Фудбалери Партизана у понедељак гостују екипи ТСЦ-а у Бачкој Тополи у оквиру 33. колу Суперлиге Србије.

"Нама је свака утакмица притисак. Остало је још пет кола, тако да после ових пет кола можемо да подвучемо црту. Играмо против екипе која игра одличан фудбал, имају одличног тренера који је успео да спроведе своје идеје. Играју нападачки фудбал, доста квалитетних играча у екипи - Ђаковац, Јовановић, Ратковић, Вукић, Илић... Одличан тим који се одлично уклопио, тако да су заслужено на другом месту", рекао је Дуљај на конференцији за медије.

Тренер Партизана је истакао да га интересује само како ће сутра црно-бели изгледати на мечу у Бачкој Тополи.

"Вероватно ће и они имати неки притисак да остану на тој позицији, међутим најважније је како ћемо ми изгледати на терену. Желимо победе до краја сезоне. Боримо се и нема предаје, идемо до краја", додао је Дуљај.

Он је истакао да играчи на тренингу раде одличан посао.

"Само када би бар 80 одсто успели да спроведу и на утакмици, мислим да би табела изгледала сасвим другачије", навео је Дуљај и додао да му је жао што Партизан неће имати подршку навијача у наредне три утакмице.

Дуљај је навео да прати резултате кошаркаша Партизана, који воде 2:0 у четвртфиналној серији Евролиге против Реала.

"Драго ми је због кошаркаша Партизана, зато што смо ми једна породица. Чврсто верујем да ће исто тако бити што се тиче фудбалског клуба Партизан, јер само заједно можемо да дођемо до онога што нам је потребно, а то је да се сачува традиција која дуго траје", закључио је Дуљај.

ТСЦ је други на табели плеј-офа СЛС са 65 бодова, док је Партизан пети са 58.

Утакмица између ТСЦ-а и Партизана биће одиграна сутра од 19 сати у Бачкој Тополи.

image