Спорт

Јокића "натерали" да дође на параду - Николина супруга погођена лименком у главу

Према првим информацијама са прославе у Денверу на којој је више од 100.000 људи, Наталија Јокић не би требало да је озбиљније повређена након што је дошло до непријатне ситуације
Јокића "натерали" да дође на параду - Николина супруга погођена лименком у главуGetty © Justin Edmonds / Stringer

Шампионска парада у Денверу почела је у четвртак у 18.00 по средњеевропском времену, а нови шампиони НБА лиге изашли су да поздраве град којем су подарили прву титулу у историји.

Предвођени Николом Јокићем, изашли су пред очаране навијаче и суграђане и донели шампионски трофеј, а српски суперстар ипак је стигао на велику прославу.

Иако је после победе над Мајамијем у понедељак био забринут како ће да стигне на трку свог коња у Србији ако остане до четвртка и параде, Јокић је ипак дошао у друштву своје породице на велико славље.

Јокић се на паради појавио са ћерком Огњеном на раменима, а ту су били и његова супруга Наталија, као и браћа Страхиња и Немања. У једном моменту десила се и непријатна ситуација када је Јокићева супруга погођена лименком у главу, али према првим информацијама не би требало да је озбиљније повређена.

Међу најрасположенијима био је Мајк Мелоун, тренер Денвера и човек који је успео да кроз године рада од Нагетса направи НБА шампионе.

Погледајте још детаља са великог славља у Денверу:

image