Спорт

Сергеј: Победом против Бугарске завршавамо велики део посла

Србија се налази на првом месту на табели групе Г са шест бодова
Сергеј: Победом против Бугарске завршавамо велики део послаGetty © Buda Mendes

Сергеј Милинковић-Савић верује да би "орлови" завршили велики део посла победом против Бугарске и стигли на корак од пласмана на Европско првенство.

Србија ће у уторак од 20.45 часова гостовати код селекције Бугарске у мечу групе Г квалификација за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој.

"Сигурно је да ћемо ићи на сва три бода, јер онда, нећу да кажем математички, али сигурно да смо велики део посла онда завршили. У случају победе били бисмо веома близу циља и пласмана на Европско првенство", навео је Милинковић-Савић.

Поновио је да очекује добру игру у последњем мечу сезоне.

"Тешко је, али било је овако и прошле године када смо били десет дана са репрезентацијом и направили неке добре ствари. Мислим да ни сада неће бити грешке, желимо да узмемо три бода и онда одемо на одмор", додао је Милинковић-Савић и истакао да ће Србија имати најбољу могућу анализу и припремити утакмицу са Бугарском на прави начин.

Он је крају рекао да "орловима" на менталном плану много значи победа против Јордана.

"Значи нам, наравно. Али ипак је то пријатељска утакмица, важно је да смо се припремили како треба, а мислим да ћемо против Бугарске одиграти много боље него против Јордана", закључио је Милинковић-Савић.

Експедиција Србије одлази у понедељак чартер летом до Варне, а онда аутобусом још 150 километара до Разграда.

Утакмица ће бити одиграна у уторак од 20.45 часова у Разграду.

image