Спорт

Ударне игле "орлова": Јордан био само прво полувреме, у Бугарској је много важније

Стрелци за "орлове" у дуелу са Јорданом били су презадовољни због дебитантских голова, али истичу да најважнији изазов тек предстоји

Репрезентативац Србије Дејан Јовељић изјавио је након меча са Јорданом да је примарни циљ националне селекције утакмица са Бугарском.

Фудбалери Србије победили су Јордан 3:2 (1:0) у пријатељском мечу одиграном у Бечу.

"Веома сам срећан што сам постигао два гола и зато што смо победили. Драго ми је због навијача и што смо пред њима одиграли једну мушку утакмицу", почео је Јовељић.

"Морам да похвалим екипу Јордана која је пружила велики отпор. Ми се спремамо за Бугарску која је примарни циљ. Брзо смо се скупили и договорили шта да радимо у последњим минутима. Хвала Богу дошли смо до победе. Не постоји никакав притисак. Наши главни нападачи нису ту и на мени и Јовановићу је да их одменимо."

Штопер националне селекције Страхиња Ераковић додао је да је свака победа битна.

"Ово нам је било прво полувреме. Друго полувреме је оно важније у Бугарској. Тамо идемо на победу, да наставимо где смо стали са победама против Литваније и Црне горе. Да се пласирамо што пре на Европско првенство. Постигао сам леп гол и наравно да сам пресрећан због тога. Што се навијача тиче, направили су атмосферу као да смо у центру Србије. Били су наш 12 играч", закључио је Ераковић.

image