Спорт

Митровић на тренинзима Фулама, готово извесно пропада трансфер у Ел Хилал

На друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој се у позадини види српски репрезентативац како тренира, што је касније потврђено и из клуба
Митровић на тренинзима Фулама, готово извесно пропада трансфер у Ел ХилалGetty © Kevin Sabitus / Stringer

Александар Митровић прикључио се тренинзима Фулама, што извесно значи да нема ништа од трансфера у саудијски Eл Хилал.

Менаџер лондонског клуба Марко Силва потврдио је за британске медије да Митровић ради са саиграчима и да ће покушати што пре да га спреме за старт сезоне.

"Да, Митровић се вратио", рекао је Силва.

"То је процес и није лака ситуација. Нисам овде да бих причао о преговорима и клубовима који се повезују са њим. Овде сам да говорим о мојим играчима. Да, са екипом је. Надам се да ћемо га спремити колико год је потребно у следећих неколико дана."

Српски голгетер имао је богату понуду Eл Хилала, хтео је да се придружи Сергеју Милинковић-Савићу, договор је био скоро постигнут, али на крају је лондонски клуб тражио превисоко обештећење.

Због тога се, како су пренели медији, наљутио на управу клуба и рекао породици да никада више неће обући дрес "котаџера".

"За мене, Митровић никад није био тежак за тренирање. Никад, никад, никад. Много људи говори да га окружује аура, али они који га знају, свесни су да није тежак за тренирање. Морамо да будемо искрени са њим. Биће добро ако остане."

Према истим изворима са Острва, Ал Хилал ће сада покушати да ангажује нападача Напаолија Виктора Осимена.

"Митро ме зна, и ја знам њега веома добро. Познаје групу са којом радимо. Све што сам му рекао и све што је он рекао мени, остаје међу нама", закључио је Силва.

image