Спорт

Митровић љут на управу клуба – не жели више никад да обуче дрес Фулама

Херој навијача лондонског клуба могао би да уђе у отворени сукоб са управом због чињенице да му нису испунили велику жељу
Митровић љут на управу клуба – не жели више никад да обуче дрес ФуламаGetty © Matt McNulty / Stringer

Српски репрезентативац Александар Митровић наводно је рекао породици да више не жели да игра за Фулам јер му челници клуба не дозвољавају трансфер у Саудијску Арабију, преноси "Скај спортс".

Према писању угледне британске медијске куће, Митровић је договорио личне услове са Ел Хилалом, али тај трансфер је на чекању због става клуба да не жели да прода првог нападача.

Због тога, "Скај спортс" сазнаје, некадашњи играч Партизана, Андерлехта и Њукасла рекао је породици да више неће носити дрес "котаџера".

"Митрогол" сматра да је Фулам главни кривац за овакву ситуацију јер му није повећао плату, док је са друге стране одбио понуду Ел Хилала од 30.000.000 евра и тражио 52.000.000.

Најбољи стрелац у историји Србије жели да се у Ел Хилалу придружи саиграчу из репрезентације Сергеју Милинковић-Савићу, који је пре неколико дана стигао из Лација и посао један од најплаћенијих фудбалера на свету.

Клубови из Саудијске Арабије у претходних месец дана кренули су у акцију довођења звучних имена, а иако су у почетку то били фудбалери који су на заласку каријера, сада све више њих у најбољим годинама одлази због нестварних новчаних понуда.

Што се Ел Хилала тиче, они су већ довели штопера Челсија Калидуа Кулибалија, португалског репрезентативца Рубена Невеша, а очекује се и долазак Ријада Махреза.

Претходне сезоне Митровић је дао 14 голова у Премијер лиги, а у тиму је од 2018. године.

Укупно је одиграо 205 утакмица и постигао чак 111 голова.

image