Спорт

Краљ: Тешко смо оштећени у Бачкој Тополи, Филиповић нека пусти аудио снимак

Спортски директор Партизана Ивица Kраљ поновио је да су "црно-бели" тешко оштећени на мечу првог кола фудбалске Суперлиге Србије против екипе ТСЦ-а и позвао председника Судијске комисије ФСС Дејана Филиповића да јавно пусти аудио снимак ВАР комуникације са овог меча
Краљ: Тешко смо оштећени у Бачкој Тополи, Филиповић нека пусти аудио снимак© Screenshot/FKPartizan

ТСЦ и Партизан су пре три дана у Бачкој Тополи одиграли без победника, 3:3. "Црно-бели" су бурно реаговали по завршетку меча тврдећи да их је главни судија ове утакмице Милан Митић жестоко оштетио.

Филиповић је раније данас у Старој Пазови анализирао спорне ситуације са ове утакмице и истакао да Милан Митић "није имао свој дан". Филиповић је одбацио тврдње да постоји тенденција да се неки клуб оштети у српском фудбалу.

"Очекивао сам да ће Филиповић одржати ту његову конференцију 'истине', а заправо се све претворило у немушти фијаско. После свега изреченог, по принципу 'верујте нама и нашем поштењу, а не сопственим очима', само сам још више уверен у своје ставове и још решенији да одбраним Партизан од њега и њему сличних", истакао је Kраљ у званичном саопштењу.

Спорни аудио снимак

Спортски директор Партизана је позвао Филиповића пусти аудио снимак комуникације ВАР собе и главног судије.

"Одричан одговор Филиповића на крају, на новинарско питање да ли би поново делегирао Митића за утакмицу ТСЦ и Партизана, заправо највише говори у прилог томе да су ставови и запажања нашег клуба апсолутно исправни и на страни истине, да смо тешко оштећени у Бачкој Тополи. Позивам зато јавно Филиповића да, у име играча, стручног штаба и армије навијача Партизана, на крају крајева у име поменуте истине, пусти јавно аудио снимак ВАР комуникације са утакмице ако је тако уверен да је све било у реду".

Kраљ је потом позвао навијаче "црно-белих" да помогну Партизану и подрже га у наставку сезоне.

"Верујем да су навијачи све схватили из овог излагања и позивам их да у што већем броју дођу на стадион, да пруже подршку фудбалерима и тренеру Игору Дуљају, који поштено раде свој посао и помогну у борби која ће очито имати и 12 играча на терену, али са супротне стране. Стално ми је од суботе, јер сам дете клуба, напамети реченица доајена нашег глумишта Милоша Жутића из познатог филма: 'Није важно каква сила нас напада, већ колику светињу бранимо'. Партизан је и те како наша спортска светиња коју морамо да одбранимо од Филиповића и њему сличних. Зато позивам навијаче у Нови Сад и на све следеће мечеве, да буду ветар у леђа тиму, али и последњи њихов бедем", закључио је Kраљ.

image