Спорт

Захид: Грешке не смеју да се понављају

Фудбалер Партизана Гајас Захид рекао да је задовољан победом против Радника, али је додао да "црно-бели" не смеју да понављају грешке у наредним утакмицама
Захид: Грешке не смеју да се понављају© FK Partizan / Sandic Photo

Партизан је у недељу после преокрета победио Радник 3:2 у мечу седмог кола Суперлиге Србије. Први гол за "црно-беле" на овом мечу постигао је Захид у 61. минуту.

"Друга утакмица заредом за срчани удар! Прошли меч смо такође губили 2:0. То је помало непотребно. Океј, први шут је заиста био луд, ту не можеш ништа да учиниш, али морамо да се потрудимо у будућности да не почињемо из заостатка. Очигледно смо врло добар тим, постижемо три гола по утакмици, али смо без везе примили два. Мораћемо да порадимо на томе! Заиста сам срећан због првог гола, због нове победе и надам се да ћемо наставити у истом ритму", рекао је Захид.

Фудбалер  није имао објашњење за игру Партизана у првом полувремену.

"Тешко је рећи! Имали смо стварно пуно шанси и у првом делу игре и могли смо још тада сигурно да постигнемо бар два или три гола. Ипак, противници су постигли невероватан гол и то је нешто што нам се више пута догодило. Мораћемо нешто да учинимо поводом тога, да боље улазимо у меч. Овако је много теже. Овај и прошли пут смо преокренули, али, на дуже стазе, то није добро".

Први гол у дресу Партизана 

Захид је на мечу против Радника постигао први гол у дресу црно-белих.

"Сваки гол је за моју жену, бебу и родитеље. Гледали су утакмицу и сигуран сам да ће видети још пуно голова и победа овог сјајног клуба".

Партизан ће за 10 дана на свом терену дочекати Црвену звезду.

"Ово неће бити мој први дерби. Слично је било и у Грчкој и на Kипру. Биће сјајно бити део тога, једног историјског дербија. Надам се да ћемо победити следећу утакмицу и ући у дерби у одличној позицији, а потом и на самом дербију донети радост навијачима", закључио је Захид.

image