Спорт

Тренер хвали некадашњег фудбалера Звезде: Подсећа ме на Пипа Инзагија!

Репрезентативац Црне Горе на Апенинима оставља потпуно другачији утисак од онога у Црвеној звезди
Тренер хвали некадашњег фудбалера Звезде: Подсећа ме на Пипа Инзагија!© AP/Tanjug

Никола Крстовић овог лета је на "мала врата" стигао у Леће из Дунајске Стреде, као готово неафирмисани фудбалер, али је врло брзо решио да се докаже у новој средини.

Играти у италијанској Серији А сан је многих фудбалера широм света, а нарочито оних који долазе из Црне Горе, па је некадашњи нападач Црвене звезде очигледно решио да искористи шансу која се добија једном у животу и одмах се наметне новом тренеру.

Крстовић је до сада одиграо четири утакмице за Леће и постигао три гола.

У петак је на мечу против Ђенове, у коме је његов тим славио минималним резултатом, прекинуо "голгетерски пост", али то није спречило тренера Роберта Даверсу да похвално говори о њему на конференцији за медије.

"Морам да кажем да је клуб био веома добар у прелазном року. Kрстовић је имао одличне бројке у првенству Словачке, које јесте слабије од Серије А, али се истакао по головима", рекао је Даверса, па потом наставио:

"Свака лопта која уђе пред гол је његова. По карактеристикама ме помало подсећа на Пипа Инзагија.  Kомплетан је, учествује у развоју игре и веома је снажан. Kлуб је био веома добар према мени што га је довео у Леће", закључио је Даверса.

image