Спорт

Анђушић за РТ Балкан: Партизан ће бити конкурентан за све титуле, и у Евролиги!

Искусни кошаркаш црно-белих се радује новим изазовима и пред себе и своје саиграче поставља нове циљеве
Анђушић за РТ Балкан: Партизан ће бити конкурентан за све титуле, и у Евролиги!© Aleksandar Petrović / RT Balkan

Кошаркаши Партизана се припремају за почетак нове сезоне у којој ће и неколицина нових играча покушати да се покажу пред навијачима.

Но, међу онима који су носили црно-бели дрес је и Данило Анђушић, који је у разговору за РТ Балкан причао о изгледу новог тима, али и очекивањима од предстојеће сезоне.

"Са ранијим временима је тешко упоредити овај Партизан. Јер, последњи пут кад сам био у Партизану, пре него што сам се вратио прошле године, то је био можда и најгори моменат у историји Партизана, било је јако тешко", почео је Анђушић.

"Што се тиче у односу на прошлу годину... Понављам већ неколико пута, јако је битна ствар што је доста нас остало. Био сам јако срећан кад су Пантер, Зек (Ледеј) и Алекса (Аврамовић) продужили уговоре. То је значило да основа екипа остаје на окупу, па би требало и новајлијама да буде лакше се уклопе. Ја верујем да ћемо ове сезоне бити јако добри, да ћемо бити конкурентни за све могуће титуле, и у Евролиги такође. Верујем да ћемо направити одличне резултате, што нам је и циљ."

Он је истакао да је и очекивао да нови играчи Партизана играју на високом нивоу.

"Нико претерано ме није изненадио. Генерално смо знали какви су играчи, гледали смо њихове снимке, тако да смо знали шта да очекујемо од њих. Сви пратимо кошарку и знамо се међу собом. Верујем да ће сваки од њих помоћи да направимо праву причу ове сезоне", закључио је Данило Анђушић у разговору за РТ Балкан.

image