Милојевић: Још једном смо показали да је Звезда најбоља

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић био је веома задовољан тријумфом његовог тима на гостовању против Чукаричког.

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да је његов тим заслужено стигао до победе над екипом Чукаричког.

Црвено-бели су у четвртак на Бановом брду славили против Чукаричког резултатом 2:0 у заосталом мечу седмог кола Суперлиге Србије.

"Веома добар меч, тактички смо били сјајни и креирали много прилика у првом полувремену. Постигли смо леп гол, били у прилици да у неколико наврата повећамо предност, а оно што мене радује је однос после поготка. Имао је Чукарички неколико минута у другом полувремену у којима су 'надошли', али све остало смо ми контролисали и заслужено победили", рекао је Милојевић, пренео је званични сајт клуба.

Црвена звезда ће у последњем колу овог дела сезоне у недељу гостовати Раднику у Сурдулици у 19. колу националног првенства.

"Ово је тријумф колектива и победа за играче, јер смо и поред много кадровских проблема показали да имамо најбољу екипу са најбољим фудбалерима. Све је било лакше уз овакву подршку, осећали смо се као код куће. Одлична атмосфера и услови за игру, тако да, много лепих ствари вечерас", додао је Милојевић.

Црвена звезда је прва на табели Суперлиге Србије са 10 бодова предности у односу на другопласирани Партизан.

"Нама је мотив да победимо на сваком мечу, а не можемо да контролишемо шта ривали раде. И пре утакмице док нисмо знали, као и после кад смо чули резултат са меча вечитог ривала, имали смо јасан циљ да победимо. Не калкулишемо. Треба нам и против Радника максимална озбиљност, поготово јер смо се тамо 'оклизнули' прошле године, тако да их не треба потцењивати. Ситуација на табели је таква да су на зачељу, али ће у недељу бити домаћини и сигурно ће, као и сви, имати велики мотив да се докажу против Звезде", закључио је Милојевић.