Спорт

"То је као да Ђоковић игра против стонотенисера": Цео свет чека борбу, а Фјури помиње Новака

Енглески боксер Тајсон Фјури у суботу увече ће се борити против камерунско-француског ММА борца Франсиса Нгануа у дуелу двојице бораца који долазе из различитих спортова
"То је као да Ђоковић игра против стонотенисера": Цео свет чека борбу, а Фјури помиње НовакаGetty © Justin Setterfield / Staff

Фјури ће за ривала имати човека који је УФЦ шампион, а да би свима објаснио колико ће бити суров у свом наступу, Енглез је споменуо и Новака Ђоковића.

"Краљ цигана", како гласи надимак Фјурија, уочи борбе је имао шта да поручи Нгануу.

"Мислим да је он велика, дебела кобасица. Не планирам да борба траје друго, нису нас платили да траје дуго, већ да траје кратко. И учинићу то кратким и добрим", рекао је Фјури, који је био упитан и шта ће Нгануу бити употребљиво из УФЦ борби и како гледа на његове снажне ударце.

"Апсолутно ништа! То је као да стонотениски шампион игра против Ђоковића у финалу Вимблдона. Тотално смо другачији", јасно је поручио Фјури.

Фјури и Нгану ће се у суботу увече борити у Саудијској Арабији, а ради се о окршају шампиона из различитих спортова. Фјури је у био шампион боксерске организације ВБЦ, док је Нгану до сада био специјалиста за УФЦ борбе мешовитих борилачких вештина.

image