Спорт

Бахар: Бићемо спремни за ТСЦ, победа је једина опција

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је данас пред утакмицу са екипом ТСЦ-а да су навијачи потребни екипи и да он осећа њихову подршку
Бахар: Бићемо спремни за ТСЦ, победа је једина опција© Bane T. Stojanovic

Црвена звезда ће дочекати екипу ТСЦ на стадиону "Рајко Митић" у среду од 19 часова, у оквиру заостале утакмице осмог кола Суперлиге Србије.

"После анализе претходне утакмице против ИМТ-а, закључили смо да смо могли до тријумфа и убедљивијим резултатом. Потрудићемо се да направимо још бољи баланс између дефанзивног и офанзивног сегмента игре. Уколико успемо у томе екипа ће наставити да пружа све боље партије", истакао је Бахар за званични сајт клуба.

Израелац додаје да су његовој екипи све утакмице подједнако важне.

"Спремамо се идентично за сусрете у домаћем првенству и Лиги шампиона. Упознати смо са квалитетом екипе ТСЦ, ради се о добром тиму, флексибилном, који игра у Лиги Европе и у свом ростеру има квалитетне играче. Бићемо спремни за сутрашњи окршај. Осећамо увек притисак, нарочито у ситуацији када Црвена звезда није лидер на табели. Знамо да нам је победа једина опција, па ћемо и играти у складу са тим", констатовао је Бахар.

Додао је да су навијачи неопходни екипи.

"Играчи осећају њихово присуство и подршку како на нашем, тако и на гостујућим теренима. Посебно су потребни на стадиону као што је 'Маракана', јер су велики ветар у леђа. Када осете да тим игра све боље, верујемо да ће долазити у још већем броју. Самим тим ће напредовати и Црвена звезда", закључио је Бахар.

image