Спорт

Недовић: Не плашимо се Барсе, идемо да одиграмо добар меч

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић, изјавио је да црвено-бели поштују Барселону, али је додао да се не плаше каталонског клуба

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у петак од 20.30 часова екипи Барселоне у седмом колу Евролиге.

"Очекује нас екипа која игра сјајно ове сезоне. Немају изграђене звезде, али су као екипа јако моћни и добро играју. Идемо да одиграмо добру утакмицу, поштујемо, али их се не плашимо и знамо шта би нам победа тамо значила", рекао је Недовић.

Српски кошаркаш додао је да каталонски клуб делује другачије у односу на прошлу сезону.

"Играју више као екипа ове године. Нису ту Миротић и Хигинс, стигао је нови тренер. Делују сложно на терену, свако зна своју улогу и то ради на врхунски начин. Имају добре шпанске играче који улазе са клупе и осећају дрес на прави начин", рекао је Недовић, пренео је званични сајт клуба.

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да ће његов тим учинити све да победи у Барселони.

"Играмо против јако доброг противника који до сада у Евролиги има само један пораз. Знам да имају добар тим и добре резултате за сада, али очекујем да ћемо се тамо борити. Кључ је да контролишемо ритам утакмице и да контролишемо скок јер на тај начин можемо да имамо наш стил игре, а то је веома добро", навео је тренер Црвене звезде, који у Барселони неће моћи да рачуна на Бранка Лазића, Адама Хангу и Марка Симоновића.

image
VV inauguration
banner