Спорт

Новак одушевио објавом: Зашто нисам освојио Аустралијан опен? Питајте режисера

Рекордер по броју гренд слем титула био је део занимљивог пројекта АТП-а, а то је искористио и да се нашали на свој рачун након пораза у полуфинале првог гренд слема у сезони
Новак одушевио објавом: Зашто нисам освојио Аустралијан опен? Питајте режисера© Twitter / screenshot / @atptour

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ових дана је у центру пажње јавности због учешћа у хумористичком видео снимку којим је најављена нова АТП сезона.

У саркастичном петоминутном прилогу, тениске звезде су глумиле да саопштавају гледаоцима да је читава сезона унапред изрежирана и да су они само глумци.

Тенисери су представљени као ликови креирани од стране режисера, па је тако у овом сценарију улога Новака Ђоковића припала глумцу Берту Кричлију. Новак је у овом снимку имао занимљиве опаске.

"Део сам ове емисије већ 16-17 година или АТП сезона, како их ми зовемо. Нешто што покушавам да урадим са овим ликом Новака Ђоковића у серији нису само игре и достигнућа, већ да направим посебан лик, посебну личност. Покушавам да се људи вежу за њега, да направим истину о њему. Шта он мисли, шта осећа, шта га мотивише... да је права особа. Није лако, али ради посао", каже поменути "Кричли", а појављују се још бројни други тенисери, међу којима је и Енди Мари који поручује да су "људи глупи и да ће 'прогутати' све што им се понуди".

Новак је овај снимак поделио на друштвеним мрежама уз нове занимљиве коментаре.

"Драго ми је што сам био део још једне ‘АТП сезоне‘. Сјајна група глумаца, била ми је част да будем њен део", написао је Ђоковић у опису и потом се нашалио на рачун свог недавног пораза у полуфиналу првог гренд слема у години.

"Обично сценаристи започну сезону са мојим ликом Новаком који осваја Аустралијан опен. Тако да, за све којима се не свиђа почетак, контактирајте режисера", написао је Ђоковић.

image
VV inauguration
banner