Спорт

Ројевић званично представљен: Чека нас озбиљан рад

Борис Ројевић званично представљен као нови селектор мушке рукометне репрезентације Србије

Председница Управног одбора Рукометног савеза Србије Милена Делић рекла је на конференцији за новинаре да је на УО 29. фебруара указано четвророгодишње поверење селектору Борису Ројвићу и спортском директору Марку Вујину.

"Бориса Ројевића познајем јако дуго и када бих морала да га опишем укратко рекла бих да је човек који живи рукомет. Иако и даље јако млад, један од најуспешнијих тренера са наших простора и то је показао не само кроз рад у Војводини већ и доприносу јуниорској, а потом и сениорској репрезентацији. Три пута проглашаван најбољим тренером Србије", истакла је Делићева.

Додала је да је Марко Вујин легенда српског рукомета и да би о његовим успесима могла да прича данима.

"Захвална сам што је на овај начин пристао да помогне и допринесе да пласман на ОИ у Лос Анђелесу буде испуњен циљ у овом мандату. Надам се да ће љубитељи рукомета да им пруже подршку коју заслужују."

Борис Ројевић истиче да му је због именовања на место селектора припала велика част.

"Резултати нису били сјајни претходних година и чека нас озбиљан рад. Од играча који су део националног тима очекујем максимално залагање на сваком тренингу, утакмици, борбу за сваку лопту. Захвалан сам на свој подршци свих људи из српског рукомета, посебно Рукометног савеза који су ме дочекали раширених руку", констатовао је Ројевић.

image