Спорт

Звезда није блистала против ИМТ-а, али је остварила циљ - Шљивић и Родић чувају врх табеле

Фудбалери Црвене звезде савладали су на стадиону "Рајко Митић" екипу ИМТ-а са 2:0, у утакмици 28. кола Суперлиге Србије, чиме су задржали четири бода предности у односу на "вечитог" ривала

Није Звезда одиграла врхунску утакмицу против ИМТ-а, али је рано начела противника, а онда и обезбедила тријумф почетком другог полувремена.

Млади Јован Шљивић је већ у четвртом минуту одлично реаговао на асистенцију Канге, прошао по левој страни и пласирао лопту у даљи голманов угао.

Био је то први гол у сезони за момка рођеног 2005. године.

ИМТ је покушавао да се надиграва са водећом екипом на табели Суперлиге, али нису успели гости много тога да ураде на "Маракани".

Звезда је играла стрпљиво, а до другог поготка дошла је на старту другог дела игре.

Милан Родић је искористио смушену реакцију одбране гостију и прецизним ударцем савладао Кнежевића, истовремено поставио и коначан резултат меча.

Спорна ситуација виђена је у 67. минуту, када је главни судија Милановић досудио пенал за Звезду, али је после интервенције ВАР собе и прегледања снимка поништио своју одлуку.

Екипа Владана Милојевића тако је вратила четири бода предности у односу на Партизан, који је раније у току дана тешком муком као гост савладао екипу Вождовца 3:2.

image