Спорт

Милојевић: ИМТ организована екипа, немам дилему око наших навијача

Тренер фудбалера Цревене звезде Владан Милојевић, изјавио је пред утакмицу са екипом ИМТ-а, да нема дилему да ће упркос радном дану навијачи доћи да подрже његов тим

Фудбалери Црвене звезде ће у среду од 19 часова на стадиону "Рајко Митић", дочекати ИМТ у утакмици 28. кола Суперлиге Србије.

"ИМТ је добро организована екипа са јасним смерницама и захтевима. Види се рад тренера, а уз то имају и много квалитетних младих играча, што им је филозофија. Веома су јаки као колектив. Не мислим да некадашњи играчи Звезде или вечитог ривала сутра имати већи мотив од других. Свако хоће да се покаже. Ми морамо да изађемо на терен и одиграмо онако како тренирамо и радимо. Желимо да дижемо форму и будемо бољи из утакмице у утакмицу", истакао је Милојевић.

Звездин стратег је додао да се његов тим труди и да играчи добро знају који су им захтеви, како у одбрани, тако и у нападу.

''Наравно, драго нам је када не примимо гол. Драговић неће наступити, јер је у процесу рехабилитације. Имамо проблеме са картонима, те ће у складу с тим Мијаиловић пропустити меч, као и Букари који је на клупи у прошлом колу "пожутео". Имамо довољан број играча, свакако. Не бих да откривам ко ће почети или бити бонус, видеће се сутра.

Говорио је шеф струке црвено-белих и о навијачима.

"Радни дан је, али немам дилему да навијачи долазе, те да ће нас подржати", закључио је Милојевић.

image