Сферопулос: Борили смо се, немам замерки мојим играчима

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос, рекао је после пораза од Олимпијакоса (86:89) да је његова екипа пружила максимум и борила до краја и додао да нема замерки на рачун играча

Након неизвесне завршнице, српски клуб поражен је од братског Олимпијакоса.

"Видели смо прави дерби. Борили смо се до самог краја. Олимпијакос је боље почео. Унапредили смо ритам и у нападу и одбрани. Пружили смо максимум и немам замерки. Детаљи су одлучили", рекао је Сферопулос на конференцији за медије после утакмице.

Грчки стручњак је истакао шта је фалило Звезди да дође до победе.

"Пре свега срећа у оваквој утакмици. Центар Олимпијакоса је погодио тројку при нерешеном резултату. Мислим да морамо да унапредимо детаље на крају, да будемо фокусирани у нападу и донесемо праве одлуке у одбрани", додао је тренер црвено-белих.

Сферопулос је рекао да би волео да и следеће сезоне сарађује са 37-годишњим Милошем Теодосићем.

"Милош је играч са којим сам повезан већ доста година. Он је са 19 година стигао у Олимпијакос кад сам био помоћни тренер. Били смо стално у контакту. Поново смо сарађивали у ЦСКА у сезони 11/12. И тада сам био помоћни тренер. Милош је легенда као играч и волео бих да буде ту", закључио је Сферопулос и додао на крају да очекује да Треј Томпкинс и Никола Топић ускоро буду спремни да заиграју.