Спорт

Обрадовић: Бавимо се искључиво собом - то се неће променити

Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, рекао је пред меч против Валенсије у последњем 34. колу Евролиге, да се увек бавио искључиво собом и играчима и да се то неће променити ни сада када пласман црно-белих у плеј-ин зависи од учинка Црвене звезде у мечу против Ефеса
Обрадовић: Бавимо се искључиво собом - то се неће променити© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Црвене звезде од 19.30 часова играју у Истанбулу против Ефеса, у мечу од којег зависи пласман Партизана у плеј-ин.

"Цео живот сам се бавио искључиво собом и играчима и то се неће променити ни овога пута. Мислим да је то једини начин, нема разлога да нешто мењам", рекао је Обрадовић пред утакмицу против Валенсије која је на програму у петак од 20.30 сати у Арени.

Тренер црно-белих је рекао да он и екипа желе да још једном захвале навијачима на невероватној атмосфери коју су сви препознали.

"Поносни смо што Партизан помера границе у Евролиги. Рекао сам да је битно да се Партизан врати у Евролигу и да буде стални члан. Да је неко тада помислио, мислио би да није реално, али је због навијача све промењено. Сви то препознају, утакмице су постале атракција, још једном им захваљујем на свему што раде за Партизан и надам се да ће то наставити и у будућности."

Шеф струке регионалног шампиона не очекује нимало лаку утакмицу.

"Валенсија је променила тренера, одиграли су изванредно у шпанској лиги, победили су Басконију лако, играчима је очигледно пријала та промена, не сумњам да ће имати велики мотив да одиграју добро и овде. Знамо све о њима, имају квалитет, играју веома агресивно, било нам је јасно да тамо морамо да играмо агресивно, надам се да ћемо и овога пута", закључио је Обрадовић.

image