Спорт

Гудељ: Енглези су сјајан тим, али ми се никога не плашимо

Српски репрезентативац Немања Гудељ на првом обраћању за медије у Немачкој пред почетак Европског првенства, изјавио је да је сваки меч битан, као и да се "орлови" никога не плаше
Гудељ: Енглези су сјајан тим, али ми се никога не плашимоGetty © Mattia Ozbot - UEFA

Фудбалери Србије су стигли у Аугзбург у базу у којој ће се налазити током Европског првенства у Немачкој.

"Орлови" ће током дана одрадити тренинг, а пре тога је одрађено прво обраћање медијима.

Немања Гудељ је изјавио да Србију чека велика утакмица на самом старту турнира.

"Чека нас велика утакмица против Енглеске, на првенству је свака битна, али увек је фокус на ону прву, она је најбитнија. Енглези су сјајан тим, али ми желимо да покажемо да смо добар тим, да представљамо своју земљу на најбољи начин и покажемо шта желимо, рекао је српски фудбалер Немања Гудељ на првој конференцији за медије у Немачкој.

"Верујем да можемо да победимо Енглеску, имамо сјајан тим, мислим да можемо да победимо свакога, али верујем да ће бити неизвесна утакмица, у фудбалу је све могуће", истакао је Гудељ на конференцији за медије у Аугсбургу.
Енглеска има феноменалне играче, дуго ништа нису освојили, желе да освоје ЕУРО, али ми се никога не плашимо, додао је члан Севиље.

Српски фудбалер је изјавио да нема проблема са повредом. 

"Осећам се сјајно, брзо сам се опоравио, ту је била и репрезентација, клупски тим, мој приватни тим, физички сам сјајно, колено такође. Што се тиче моје улоге зависи од селектора, ако будем играо и где ћу да играм, то ћемо знати пре меча", поручио је Гудељ.

Према његовим речима Исланд је показао у пријатељском мечу са Енглезима да "нема непобедивих".

"Верујем да можемо да направимо дуго чекани искорак. Имамо искуство из Катара, сигуран сам да ће бити боље", закључио је Гудељ.

image