Спорт

Тадић: Пред Катар су сви говорили да је полуфинале минимум, сада је много другачије

Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је да ће његов тим учинити све да прође у другу фазу такмичења на Европском првенству у Немачкој
Тадић: Пред Катар су сви говорили да је полуфинале минимум, сада је много другачије© M.M./ATAImages

Континентални шампионат ће бити одржан у Немачкој од 14. јуна до 14. јула, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.

"Расположење је супер, као и обично. Ова група, генерација, сви се заједно држимо, све је у најбољем реду", почео је Тадић конференцију за медије у Старој Пазови.

"Мислим да су биле доста добре провере, Аустрија ме је јако пријатно изненадила, Шведска је добра екипа. Резултат није био толико битан, задовољан сам проверама."

"Орлови" у уторак увече путују у Немачку, а први меч ће одиграти 16. јуна против Енглеске.

"Требало би да идемо меч по меч. Енглеска нам је најбитнији фокус. Учинићемо све да остваримо добар резултат, они су главни фаворити, али учинићемо све да остваримо добар резултат, учинићемо све да остваримо циљ, да прођемо у наредну рунду Европског првенства."

Он је истакао да нема еуфорије као уочи Светског првенства у Катару.

"Мислим да је сад доста другачије. Прошли пут је била већа еуфорија, са ким год сам причао, било је полуфинале минимум. Сада је добро да нема толике еуфорије. Учинићемо све да прођемо групу, то можемо да обећамо, све ћемо да урадимо за добар резултат", истакао је капитен репрезентације Србије.

image