Србија и Балкан

Време сутра: Топло, спарно и нестабилно

Јутарња температура сутра у Србији од 17 до 21, а највиша од 30 до 34 степена
Време сутра: Топло, спарно и нестабилно© TANJUG/AP Photo/Matthias Schrader

У Србији ће сутра бити променљиво, топло, спарно и нестабилно време, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином а највиша дневна температура износиће до 34 степена, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Према прогнози, киша, пљускови и грмљавина биће чешћи ујутро и пре подне, док се после подне очекују углавном у брдско-планинским пределима. Дуваће слаб и умерен, западни и северозападни ветар.

Јутарња температура сутра у Србији од 17 до 21, а највиша од 30 до 34 степена. И у Београду сутра променљиво облачно, топло и током већег дела дана суво, а киша и локални пљускови с грмљавином очекују се углавном ујутро и делом пре подне.

Јутарња температура у главном граду сутра око 21, а највиша око 30 степени, преноси Танјуг.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до недеље, 28. јула, почетком следеће седмице, у понедељак и уторак, топло и изнад већег дела претежно сунчано, а уз локални развој облачности киша и пљускови с грмљавином, се као ређа појава, очекују углавном у брдско-планинским пределима.

Затим променљиво, нестабилно и свежије уз смену сунчаних и облачних интервала и пљускова са грмљавином, који ће локално бити израженији.

image