Србија и Балкан

Кенеди Млађи се препоручује Харисовој? Тражи позицију у администрацији у замену за подршку

Кенедијев покушај да се састане са Харисовом уследио је након што се састао са Доналдом Трампом током републиканске националне конвенције, наводно да би разговарали о сличном предлогу
Кенеди Млађи се препоручује Харисовој? Тражи позицију у администрацији у замену за подршку© Photo by Anna Moneymaker/Getty Images

Роберт Кенеди Млађи који учествује на предстојећим изборима као независни председнички кандидат разматра да се повуче из трке и подржи демократе, пренео је "Гардијан".

Кенеди је наводно покушао да закаже састанак са Харисовом како би јој предложио да у замену за његову подршку постане део њене администрације, вероватно као секретар кабинета, известио је "Вашингтон пост".

Неколико медија је пренело да је тим Харисове игнорисао упите Кенедија Млађег.  

У протеклих шест недеља, пише "Гардијан", Кенеди се наводно извинио за сексуални напад, био је приморан да објасни зашто је инсценирао смрт медведића у Централ парку у Њујорку, и морао је да негира да је појео пса.

Кенедијев покушај да се састане са Харисовом уследио је након што се састао са Доналдом Трампом током републиканске националне конвенције, наводно да би разговарали о сличном предлогу.

Кенеди се осврнуо на коментаре у објави на Иксу у четвртак.

"Демократска партија потпредседника Хариса била би непрепознатљива за мог оца и ујака и ја то не можемо да помиримо са својим вредностима", написао је Кенеди и додао да не планира да подржи Камалу Харис, већ да "планира да је победи". 

image