Србија и Балкан

"Новости": Држава спрема контраудар

Према сазнањима листа, председник Србије и министри изнеће у згради Председништва конкретне мере како да се сузбије суманута спирала насиља која прети да дестабилизује земљу
"Новости": Држава спрема контраудар© TANJUG / STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Председник Србије Александар Вучић и чланови владе обратиће се јавности данас у 10.30, после убиства деце у школи "Владислав Рибникар" у Београду и терористичког акта у ноћи између среде и четвртка у Младеновцу током којег је У. Б. убио осморо људи, а ранио више од десет.

Према сазнањима "Новости" председник Србије и министри изнеће у згради Председништва конкретне мере како да се сузбије суманута спирала насиља која прети да дестабилизује земљу.

То би требало да буде својеврстан контраудар, како би се повратили мир и сигурност за све грађане и како би се на недвосмислен начин показало да је држава решена да се избори са тешким изазовом, незабележеним у новијој историји Србије, преноси лист.

Иначе, председник Вучић и чланови кабинета Ане Брнабић, као и шефови безбедносних служби ноћас су до ситних сати помно пратили акцију полиције у потрази за осумњиченим У.Б.

image