Србија и Балкан

Вучић: Не руше они споља мене, већ Србију

Србија је у тешкој геополитичкој ситуацији, огромни су притисци око Косова и Метохије, рекао је председник Србије и додао да ће се они наставити
Вучић: Не руше они споља мене, већ Србију© Buducnostsrbije_printskrin

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће наставити да обилази општине и округе широм Србије, као и да ће поново примати грађане у Председништву Србије како би чуо њихове проблеме.

Вучић је у видео поруци на свом Инстаграм налогу "будуцнострсрбијеав" навео да је Србија у тешкој геополитичкој ситуацији, огромни су притисци око Косова и Метохије и они ће се наставити.

"Не руше неки споља Србију због Вучића, већ Вучића због Србије. За њих је важно да је Србија што је могуће слабија", рекао је Вучић.

Ми морамо да радимо да Србија буде јача, да буде снажнија, поручио је он.

Председник Србије је навео и да се на примеру "Београда на води" показало да упркос свим тешкоћама, отпорима и притисцима, када смо уједињени у жељи да гурамо ствари напред, то можемо да реализујемо.

Вучић је најавио да ће наредних дана наставити са посетама различитим општинама и окрузима у Србији, као и да ће у Председништву поново примати грађане како би чуо њихове проблеме.

"Да чујем њихове муке и проблеме и да све проблеме заједнички решавамо", поручио је председник Вучић на Инстаграму.

image