Србија и Балкан

Вучић шефу делегације ОДИХР-а: Зашто не кажете истину, ко вам је наредио да ћутите?

Председник Србије је упитао шефа делегације ОДИР-а Алберта Јонсона зашто не каже истину шта је све чуо од Драган Ђиласа неколико дана пре избора
Вучић шефу делегације ОДИХР-а: Зашто не кажете истину, ко вам је наредио да ћутите?© TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Избори су били чисти као суза, а опозиција је знала да неће признати резултате изборе и пре њиховог одржавања, рекао је председник Србије Александар Вучић и поставио питање коме је у интересу да ломи кичму Србији.

Он је упитао шефа делегације ОДИХР-а Алберта Јонсона зашто не каже истину шта је све чуо од опозиције.

"Питам Алберта Јонсона, зашто није обавестио јавност шта је чуо од Драгана Ђиласа неколико дана пре избора. Он је шеф делегације ОДИР-а. Ми ћемо на томе да инсистирамо. Он је обавестио све људе да изборе неће признати и да се спремају за нереде. Зашто ћутите, зашто не кажете целом свету истину. Питамо вас господине Јонсон, уколико кажете да сам слагао изнећу доказе. Коме је у интересу да ломи кичму Србији, јер нећете да кажете да је то унапред припремљено", рекаоје председник. 

Према његовим речима "тај посматрач из Аустрије је на два места потписао да није било неправилности, а овај други је на састанку са мном рекао да је видео хрпу неважећих листића".

"А знате шта је видео? Свега шест са променом адресе од 487 гласића које су донели. Глас народа је глас Бога, нећемо им дати да украду вољу народа", рекао је председник Вучић.

Верујем да ће "Србија не сме да стане" прогласити победу после избора 30. децембра, додао је он.

image