Србија и Балкан

Прогноза времена: Ујутру слаб мраз, током дана топлије, највиша температура до 17 степени

У наредних седам дана у Србији се очекује умерено до потпуно облачно и хладније са дневним температурама мало испод просека за овај период године
Прогноза времена: Ујутру слаб мраз, током дана топлије, највиша температура до 17 степени© FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

У Србији се сутра ујутру очекује слаб приземни мраз, док ће током дана бити мало топлије. После подне и увече наоблачење, понегде са слабом кишом.

Дуваће слаб и умерен ветар, углавном променљив, крајем дана у Војводини у скретању на умерен северозападни. Најнижа температура од 1 до 5 степени, а највиша дневна од 14 до 17 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ)

У Београду се ујутру на ширем подручју града очекује слаб приземни мраз. Током дана топлије, пре подне претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности али ће се задржати суво. Ветар већи део дана слаб до умерен, променљив, увече у скретању на северозападни. Јутарња температура од 3 до 5, а највиша дневна око 16 степени.

У наредних седам дана у Србији се очекује умерено до потпуно облачно и хладније са дневним температурама мало испод просека за овај период године, местимично са кишом и локалним пљусковима, а на високим планинама југозападне и јужне Србије повремено ће падати снег.

image
VV inauguration
banner