Србија и Балкан

Огласио се МУП поводом смрти осумњиченог за убиство мале Данке

Полицијски службеници током наведеног поступка, поступају у потпуности у складу са законом и својим овлашћењима, наводи се у саопштењу МУП-а
Огласио се МУП поводом смрти осумњиченог за убиство мале Данке© FOTO TANJUG/ TANJUG VIDEO

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП), Сектора унутрашње контроле, по налогу Вишег јавног тужилаштва прикупљају информације и утврђују чињенице и околности под којим је у Полицијској управи у Бору преминуо Д. Д. осумњичен у случају убиства мале Данке, саопштио је МУП.

Полицијски службеници током наведеног поступка, поступају у потпуности у складу са законом и својим овлашћењима, наводи се у саопштењу МУП-а.

Уколико буде установљено да је било злоупотреба и прекорачења овлашћења приликом поступања према преминулим Д. Д, Сектор унутрашње контроле покренуће одговарајуће законске мере против оних који су прекршили закон и полицијску етику, а јавност ће о томе бити благовремено обавештена.

Како је саопштено, наслови који су се појавили у појединим таблоидима су тенденциозни и нетачни и имају за циљ вршење притиска на припаднике МУП-а који свој посао раде професионално и у складу са законом.

Подсећамо, Тело девојчице која је нестала 26. марта у Бањском Пољу код Бора, још није пронађено.

image