Свет

Бивши шеф немачке обавештајне службе: Европљани ће подлећи исламу

Европа се, каже немачки обавештајац Ханс Георг Масен, суочава са кризом без преседана услед масовне имиграције. Крајњи резултат ће бити уништење европске културе
Бивши шеф немачке обавештајне службе: Европљани ће подлећи исламуwww.globallookpress.com © via www.imago-images.de

Европски политичари желе потпуно другачију популацију, а левица следи курс антинемачке идеологије, тврди бивши шеф немачке обавештајне службе Ханс Георг Масен, преноси мађарски конзервативни сајт "Ремикс".

Масен је био на челу Канцеларије за заштиту Устава (БфВ) од 2012. до 2018. године.

Европа се, према његовом мишљењу, услед масовне имиграције суочава са кризом без преседана. Ислам ће освојити Европу, сматра Масен. Мада би Немачка и Аустрија могле да зауставе ову кризу, оне то не желе.

"Имаћемо потпуно другачију културу", каже Масен. "Ми, Европљани, нисмо у стању да решавамо сукобе чак ни насиљем, као што се то ради у арапским државама", изјавио је Масен.

"Европљани ће подлећи исламу", упозорио је Масен. "С једне стране, зато што не виде да ће доћи до сукоба, са друге стране, зато што нису у стању да на такав начин решавају сукобе", каже Масен. "Крајњи резултат ће бити уништење европске културе."

Масен описује европске народе као "народе без визије и мисије". За разлику од Европе, друге културе имају јасну представу о томе који су њихови циљеви.

"Ми живимо само за данашњи тренутак и зато губимо од оних који имају религију или идеологију", тврди Масен, додајући: "Муслимани имају потпуно другачију свест о култури, вери и о породици. У секуларној Европи, религија и породица, уколико још имају неки значај, представљају ствар појединца."

Масен сматра да европски политичари допуштају масовну имиграцију, јер "желе другачију популацију. Политичка левица следи антинемачку идеологију. Што је популација више хетерогена, то је мање способна да има демократско мишљење."

Масен тврди да земље попут Немачке и Аустрије могу да зауставе имиграцију, али да то не желе. "Немачка и Аустрија могу да одбијају мигранте на граници. Држава би могла да депортује или да протера стотине хиљада странаца, који не желе да се интегришу и који зависе од социјалних бенефиција."

Једна од главних препрека за западне владе је то што треће земље одбијају да прихвате своје држављане: "Требало би да убедимо треће земље да прихвате своје држављане који су добили налог за депортацију. Ако то не ураде, можемо да замрзнемо њихову имовину, или да спречимо да њихови грађани путују у Европу", додао је он.

Масен сумња да немачки политичари желе да предузму озбиљне мере против илегалне имиграције. "Зашто мигранте једноставно не вратимо са границе?", пита се Масен. "Уз то, нико не поставља најважније питање: "Зашто уопште пуштамо те људе у Немачку и Европу?"

Европа у демографском смислу пролази кроз убрзане промене, а једно од важних питања за 21. век јесте да ли Европљани уопште имају право да се боре против ових трендова.

"Зашто не натерамо земље попут Италије и Грчке да заштите своје границе? Зашто пуштамо мигранте да дођу код нас, док многи немачки сиромашни пензионери, са пензијом од 920 евра, морају да скупљају флаше?", пита се Масен.

Његова упозорења се могу показати као далековида, закључује "Ремикс".

"Пју рисрч" предвиђа да ће муслиманско становништво Европе утростручити до 2050. године и да ће муслимани постати већина у Европи до 2200. године.

image