Свет

Пронађен авион који се срушио у Авганистану: Четири особе преживеле несрећу

Из Росавијације су саопштили да су четири особе преживеле несрећу, са различитим степенима повреда. Судбина преостало двоје путника и даље је непозната
Пронађен авион који се срушио у Авганистану: Четири особе преживеле несрећуGetty © Hollie Adams/Getty Images

Индијски путнички авион, који се раније данас срушио у планинама авганистанске провинције Бадакшан, пронађен је у Авганистану, саопштила је руска Федерална агенција за ваздушни саобраћај (Росавијацијa).

Из Росавијације су саопштили да су четири особе преживеле несрећу, са различитим степенима повреда. Судбина преостало двоје путника и даље је непозната.

Авион Фалкон који се срушио у Авганистану уписан је у државни регистар цивилних авиона Руске Федерације, саопштила је Федерална агенција за ваздушни саобраћај.

Авганистанска полиција саопштила је да је примила информацију о рушењу авиона у покрајини Бадахшан, на неприступачном планинском подручју, наводи Ројтерс.

Авион је престао да комуницира 20. јануара увече, док је био у ваздушном простору Авганистана, близу границе са Таџикистаном, и нестао је са радарских екрана, објавила је раније данас Росавијацијa на Телеграму.

image