Свет

Кенијац тврди да је син Илона Маска: Тражи помоћ да се повеже са "својим оцем" (ФОТО)

Како тврди Илон Маск Јуниор, почетком деведесетих, његова мајка – "прелепа тамнопута дама", радила је као менаџер у луксузном хотелу "ЈВ Меријот Масаи Мара Лоџ", који се налази у Националном резервату Масаи Мара на југозападу Кеније, где је боравио амерички бизнисмен
Кенијац тврди да је син Илона Маска: Тражи помоћ да се повеже са "својим оцем" (ФОТО)© Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi

Кенијац, који се представља као Илон Маск Јуниор, пробудио се данас желећи да открије целом свету да је нико други до син америчког милијардера Илона Маска. 

Како нико не би сумњао у његове речи, поделио је своју фотографију на Иксу, тражећи помоћ да се "поново повеже" са својим чувеним "оцем", а затим је чак покренуо петицију у покушају да прикупи средства како би остварио своје планове.

Како је навео, почетком деведесетих, његова мајка – "прелепа тамнопута дама", радила је као менаџер у луксузном хотелу "ЈВ Меријот Масаи Мара Лоџ", који се налази у Националном резервату Масаи Мара на југозападу Кеније, где је боравио амерички бизнисмен.

"Драги Кенијци, помозите ми да се поново повежем са својим оцем, Илоном Маском. Сада живим у екстремном сиромаштву, иако је мој отац милијардер. Ретвит ће ми помоћи да се поново повежем са њим", навео је тзв. Маск Јуниор, показујући спремност да отпутује у САД и, ако је потребно, дозволи Маску да изабере доктора или болницу да уради ДНК тест, који би доказао да је он његов биолошки син".

image