Обрад Кесић у "Релативизацији": Фотографија крвавог Трампа вреди више од политичког маркетинга

"Фотографија показује и јасну разлику између председничких кандидата – једног са сумњивим менталним здрављем и другог који рањен устаје пошто су пуцали на њега", каже саговорник Љиљане Смајловић

У новој епизоди "Релативизације" Љиљана Смајловић разговарала је с некадашњим заступником Републике Српске у Вашингтону, сада шефом Мисије БиХ у Европској унији, америчким Србином Обрадом Кесићем. С првим гостом ове емисије која је почела с емитовањем у новембру 2023. претресане су бројне теме – од атентата на Доналда Трампа, односа САД и ЕУ према Западном Балкану, резолуцији о Сребреници у УН до понашања америчке амбасаде у Сарајеву и судског процеса који се води против председника РС Милорада Додика.

"То што је Трамп преживео атентат за вернике и припаднике његовог покрета МАГА јесте доказ да га штити Бог и да је предодређен да спаси Америку. Фотографија крвавог Трампа са уздигнутом песницом загарантовала му је победу на изборима. Она ће ући у историју шта год да се деси с њим, и вреди више од било ког политичког маркетинга", истиче Кесић на почетку разговора.

Опширније прочитајте овде.