"Чиповани" Бајден пева "Ја сам Рус": Новогодишњи спот РТ

РТ објавио комичан новогодишњи видео о томе како се тим руске редакције наводно припрема за мешање у председничке изборе у САД

РТ на руском објавио је комичан новогодишњи видео о томе како се тим редакције наводно припрема за мешање у председничке изборе у САД.

На снимку се види како је, у оквиру фиктивног тајног пројекта "Деда на узици", председник Сједињених Држава Џозеф Бајден наводно тајно чипован током вакцинације, коју је наредила главна уредница РТ и медијске групе "Расија севодња" Маргарита Симоњан, која је улози "пуковника" и на челу тог пројекта.

"Извештавам: Пројекат мешања у нове изборе у Сједињеним Државама улази у завршну фазу. Субјект је успешно микрочипован. Операција је спроведена под личном контролом, све функционише савршено – и даље на основу совјетских дешавања", каже Симоњан.

Захваљујући чиповању, запослени у РТ могу да "контролишу" америчког председника.

У оквиру следеће фазе "тајног пројекта", Бајдену се уграђује "русификатор", након чега он почиње да пева песму "Ја сам Рус", руског певача Шамана, седећи за столом у Белој кући.

"Завршићемо то до америчких избора. Следећа година ће бити занимљива. Годишњи извештај је завршен. Срећна Нова година! Служим Русији!", поручила је главна уредница РТ-а на крају видеа.