Магазин

Кејт Мидлтон долази да гледа Ђоковића: Пратиће такмичење из публике и победнику уручити трофеј

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон присуствоваће сутра мушком финалу Вимблдона, где ће из публике пратити меч између Ђоковића и Алкараза. Спекулације на ову тему трају већ данима, а публика и обожаваоци принцезе нису престајали да већају хоћи ли баш она, као и претходних година, уручити победнику пехар.
Кејт Мидлтон долази да гледа Ђоковића: Пратиће такмичење из публике и победнику уручити трофејGetty © Tim Clayton/Corbis

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, ће сутра својим присуством улепшати мушко финале на престижном тениском такмичењу Вимблдон на коме ће снаге одмерити српски тенисер Новак Ђоковић и Карлос Алкараз, потврдила је Кенсингтонска палата.

Како преноси британски Телеграф, без обзира на здравствено стање принцезе, победнику ће пехар уручити управо она, као и претходних година. Ово ће бити друго појављивање принцезе од Велса у јавности, од када је у марту објавила да болује од рака, преноси је британски Телеграф.

Кејт Мидлтон након 6 месеци поново у јавности поводом рођендана краља Чарлса III 

Принцеза је, након што је објавила да болује од рака, први пут у јавности била присутна 15. јуна, на манифестацији "Trooping the Colour". Уочи свог првог појављивања у јавности, Кејт Мидлтон је рекла да се нада "да ће бити и на другим јавним догађајима који су планирани током лета", али да ништа не може са сигурношћу да потврди.

Кејт Мидлтон се обратила јавности: "Лекари су открили да имам рак"

У марту 2024. године, Кејт Мидлтон саопштила је јавности да прима превентивну хемотерапију, али није навела о којој врсти рака је реч. "Желела бих да искористим прилику да се лично захвалим на свим речима подршке и на указаном разумевању у току опоравка од операције", отпочела је тада Кејт Мидлтон своје обраћање јавности које је пренео Би-Би-Си. 

image