Магазин

Јесте Кејт, није Кејт: Принцеза коначно усликана или ипак то није она (ВИДЕО)

Кејт Мидлтон, принцезу од Велса, папараци су усликали други пут након операције, којој се подвргла пре два месеца. На снимку, у пратњи свог супруга принца Вилијама је насмејана, здрава и у пуној форми, али многи и даље сумњају да је ово заиста она. Док Кенсингтонска палата у даље ћути, на друштвеним мрежама и даље су актуелне "Katespiracies" (завере о Кејт) - од тврдњи да се опоравља од "бразилског подизања глутеуса", до тога да је у коми, те да се разводи од принца Вилијама...
Јесте Кејт, није Кејт: Принцеза коначно усликана или ипак то није она (ВИДЕО)Getty © WPA Pool / Pool

Снимак принца и принцезе који освануо на свим медијским порталима широм света, приказује пар који је био у куповини у једној пијачној продавнице мање од километар удаљености од резиденције у близини замка Виндзор.

Свима је пажњу привукла насмејана и расположена Кејт за коју се данима расправљало да није добро и да јој је здравље нарушено. Овај снимак је многе забринуте људе бар на кратко умирио, али "оштро око" друштвених мрежа није дозволило да видео прође без анализе и скенирањa сваког детаља.

Али кренимо, редом.

Средином јануара објављено је да је Кејт оперисана на Лондонској клиници и уследило је званично саопштење у ком је речено да је "мало вероватно да ће се принцеза вратити на дужности пре Ускрса". Многи су били забринути за принцезино здравље, желели су јој брз опоравак. Затим, почетком марта таблоид "ТМЗ" објавио је слику на којој је Кејт у колима са мајком. Принцеза се "скрива" иза наочара, седи на месту сувозача, док возилом управља њена мама Керол.

Почеле су да се захухтавају приче да ли је ово заиста принцеза или не. И онда, на Дан Мајки у Великој Британији, на званичном профилу принца и принцезе од Велса "окачена" слика Кејт са децом. Тада је кренуо је "суноврат" који jош увек јако интригира и потреса јавност. Наиме, слика је окарактерисана као "лажна" и "фотошопирана". Медијске куће, као што су Ројтерс и Асошиејтед прес, британска новинска агенција ПА Медиа, уклонили су слику из даље дистрибуције. Очигледно због притиска јавности, огласила се и сама Кејт (што иначе није случај, ако није званичан повод) и истакла да као и сви, "повремено експериментише са обрађивањем фотографија".

Расположена Кејт или ипак њена двојница

Овај, благо речено хаос, који долази из палате и траје од почетка године, сад је поново подгрејан јучерашњим снимком. Краткотрајни видео није званичан, већ су га направили из даљине фоторепортери. На "прву лопту", видимо Вилијама и насмејану Кејт, али... сви се питају да ли је то заиста она и многи увелико тврде да није. Неки су замрзнули фрејм снимка и уочили да се може говорити о другој особи, принцезиној двојници.

Нису изостали ни они духовити постови, те су расписане и аудиције за двојницу Кејт Мидлтон.

"Бруји чаршија", горе душтвене мреже

Чини се да је феномен Кејт ушао у поре свакодневног живота. Многи примећују да је принцеза постала тема број један како у обичним разговорима, тако тек на мрежама, у медијима. Сада је јасно да је почетак године обележила управо Кејт хтела то она или не. Стиче се утисак да је ћутањем, иако има право на то, Кенсингтонска палата јавности дала право да критикује, измишља и кује теорије о животу и здрављу принцезе.  

Оно што је сигурно јесте да нема званичног обавештења, те простор за нагађања да ли је на сликама Кејт или није, постаје безграничан.

image