Магазин

Нестрпљиви тата дизалицом дошао у породилиште на Дедињу (ФОТО)

"Ово је осмех који желим сваком човеку да доживи", речи су нестрпљивог тате који је испред КБЦ "Драгиша Мишовић" у Београду ангажовао дизалицу како би видео бебу и маму. Несвакидашњи гест је изазвао велику пажњу јавности и бројне реакције, те многи хвале овај потез и поручују "Капа доле за овог господина".
Нестрпљиви тата дизалицом дошао у породилиште на Дедињу (ФОТО)© Instagram/moj_beo_grad_

Несвакидашња сцена догодила се породилишту у Београду - један тата је био толико нестрпљив да види своје дете и мајку да се дизалицом "попео" до прозора где су они били. Фотографије са лица места овековечене су на мрежама, реакције су биле бројне и махом су биле позитивне.

Убрзо се јавио тата, захвалио се свима, посебно мами и особљу у породилишту. Такође је у опису слике због пар негативних коментара имао потребу да појасни зашто је то урадио: 

"Поздрав другари,

Ја сам тата са ове слике коју је неко окачио на вашој страници. Желео бих да вам напишем пар реченица које се крију иза ове фотографије. Пре свега желео бих да се захвалим свима који су нам пожелели све најбоље у коментарима, драго нам је што смо вам улепшали дан.

Такође желео бих да се захвалим свима у породилишту Драгиша Мишовић Дедиње, сви су предивни били и у току одржавања трудноће и у току порођаја, третирали су моју супругу са огромним поштовањем и свим будућим мајкама бих препоручио ово породилиште.

Нажалост због пар негативних коментара желео сам да дам појашњење.

Свим женама у трудноћи је невероватно тешко поготово у току порођаја који траје сатима, и то што оне преживе ни један мушкарац не би могао да издржи, зато капа доле свим женама и мајкама. Из тог разлога потребна им је сва пажња овог света, сва подршка и пре свега блискост и присутност партнера. Ја као отац, а пре свега као муж једне краљице желео сам да будем присутан бар на 5 минута, да јој дам подршку да настави даље, да издржи болове после порођаја и да јој кажем да сам поносан на њу и да је волим гледајући је у очи а не преко телефона.

Ниједне паре на овом свету ми не би биле велике за ових пет минута среће коју сам данас доживео. И ми очеви имамо душу!

Жао ми је ако сам довео у неприлику било кога у породилишту, то ми није била заиста намера, нисам желео да прекршим њихово правило забране уласка у породилиште па сам нашао начин да то урадим другачије, али то не бих саветовао било коме да понови.

Још једном хвала свима у породилишту на разумевању на мој неодговоран потез. И на крају желим да се захвалим својој супрузи, мојој краљици која ми је на свет донела прелепог дечака! Волим те сине! Ово је осмех који желим сваком човеку да доживи", написао је срећни тата.

Наравно да је гест изазвао велику пажњу - многи истицали да је ово слика дана и пожелели су им све најбоље. Поручивали су му да се не освеће на негативне коменатре и да овај потез значи и мами и да ће сви по томе памтити тај велики дан.  

image