Магазин

Људи купују карте за ''Аватар'' како би гледали промо клип за филм ''Барби''

Твитер корисници говоре да је главни разлог одласка на наставак популарног блокбастера заправо ''Барби'' тизер, краћи од једног минута, који се пушта пре филма
Људи купују карте за ''Аватар'' како би гледали промо клип за  филм ''Барби''Getty © Dia Dipasupil

Ишчекивање је било велико за наставак ''Аватара'' који се коначно вратио у биоскопе. На милионе људи широм света је било узбуђено када се потврдило да ће овај креативан и визуелно интересантан универзум поново бити приказан, заједно са новим ликовима и причом. Оно што је изненађујуће је да су корисници на Твитеру почели да постављају снимке ''Барби'' тизера из биоскопа, који је приказиван пред пуштање ''Аватара: Пут воде'', говорећи да је то једини разлог одласка на узбудљиви филм редитеља Џејмса Камерона.

Ово потрвђује да је ишчекивање за ''Барби'' филм огромно. Заправо, толико је велико да је директно утицало на модну индустрију и развило више од једног тренда (Валентино пинк и ''барбикор''). Иако ни један промо клип није постављен на интернет, осим једног постера и неколико фотографија са снимања, о филму се прича недељама.

''Аватар: Пут воде'' је наставак првог дела који прати догађаје десет година након првог дела. Прича се одвијала на копну планете Пандоре, а други део истражује водене пределе и популацију, што фановима даје прилику да виде нове ликове и пределе овог фантастичног света.

Што се тиче ''Барби'', све што знамо са официјалне ИМДБ странице филма је:

''Барби живи у Барби свету и онда прича креће.''

image