Магазин

Нови ТикТок тренд: Како брзо и ефикасно спаковати дечје ствари за путовање

"Ако путујете са бебом ово ће вам променити живот", каже једна мама са ТикТока, креаторка новог виралног тренда. Иако путовање са децом може бити незаборавно искуство, паковање за пут је оно што многим мамама представља највећи стрес - како спаковати све што је неопходно и како касније при распакивању не губити време у тражењу ствари. Овај трик за паковање може бити од користи и за мало старију децу која иду на рекеративну наставу и кампове, уз један предмет који може отклонити све муке.
Нови ТикТок тренд: Како брзо и ефикасно спаковати дечје ствари за путовање© freepik/mdjaff

Најновији трик за паковање дечијих ствари који је преплавио ТикТок укључује висеће организаторе предмета/ципела. Многе маме су послушале савет и поделиле своје утиске на друштвеним мрежама, а реакције су веома позитивне. Многе су одушевљене кућним предметом који сада има још једну функцију.

Корисница ТикТиока Џејд О'Нил је прошлог месеца поделила савет у једном видео клипу, који који је достигао преко два милиона прегледа. "Ако путујете са бебом, овај трик ће вам променити живот", рекла је у кратком снимку од 29 секунди. О'Нил је показала висећи организатор, који се углавном качи на врата и објаснила да је у њега спаковала сваку различиту одевну комбинацију и аксесоаре кој ће њена ћерка носити током путовања.

"Направила сам три реда одеће, а онда су купаћи костими добили њихов сопствени ред, као и пиџаме, а аксесоаре сам ставила на доњи део", рекла је у снимку. "Ово се лако склапа у коферу, када стигнеш на одредиште, можеш да га окачиш на врата у својој хотелској соби, а онда је све веома доступно, спремно за покрет, и не морате да копате по коферу и тражитествари током целог одморе."

У другим клиповима је поделила како тачно савија организатор у свој кофер a за "Њујорк Пост" је објаснила како се пакује. Пошто је њена ћерка имала дванаест месеци у време путовања, спаковала је пелену за сваки дан, у џеп за сваку вечерњу комбинацију. "Функционисало је као сан на нашем породичном одмору. Имали смо сву одећу, од одеће за плажу до одеће за вечеру. Било је тако лако видети шта бирате, без копања по коферу. Чак смо спаковали и машне мојих ћерки уз сваку одговарајућу одећу. Било је буквално "зграби и иди!"

Многи корисници друштвених мрежа су описали да им је трик био од велике помоћи на путовању. Неки су шаљиво додали да, иако немају децу, желе да испробају организаторе јер никада не умеју да се спакују како желе. Поред тога, многи препоручују родитељима да испробају овакав начин паковања, јер путовање са децом често доноси много обавеза, тако да је најбоље олакшати доношење одлука када год је то могуће. 

image