Магазин

Маск је неозбиљан, нека ми се јави кад се уозбиљи: Закерберг отказао борбу

Ако Илон икада буде био озбиљан у вези са конкретним датумом и званичним догађајем, зна како да ме контактира, рекао је власник "Мете"
Маск је неозбиљан, нека ми се јави кад се уозбиљи: Закерберг отказао борбуGetty © Drew Angerer/Getty Images

Власник "Мете" Марк Закерберг отказао је борбу са својим колегом-милијардером и технолошким могулом Илоном Маском, тврдећи да власник "Тесле" и друштвене мреже Икс (некадашњи Твитер) није озбиљан у својим намерама.

"Мислим да се сви можемо сложити да Илон није озбиљан и да је време да идемо даље", поручио је Закерберг у објави на друштвеној мрежи Тредс у недељу увече.

Он истиче да Маск неће да потврди датум борбе, да тврди како му је потребна операција, те да сада тражи пробни меч у Закерберговом "дворишту."

"Ако Илон икада буде био озбиљан у вези са конкретним датумом и званичним догађајем, зна како да ме контактира", напоменуо је Закерберг.

Маск изазвао Закерберга на "меч у кавезу" у јуну ове године, да би се двојица милијардера наизглед бацили на ковање планова да то и спроведу у дело, наводно преговарајући са Дејном Вајтом, председником организације мешовитих борилачких вештина УФЦ на организовању борбе у хуманитарне сврхе.

Међутим, планови око борбе изгледа да нису много напредовали, упркос бројним провокацијама које су двојица милијардера упутили један другом путем својих друштвених мрежа.

image
Парада победе у Москви уживо на РТ Балкан
banner