Магазин

Принц Хари и Меган Маркл проглашени за највеће губитнике Холивуда за 2023. годину

Претпоставља се да ће ова неславна титула, коју деле са још неколико учесника, вероватно да буде "коначни ударац" за углед познатог пара из Калифорније. Принц Хари и Меган су се у протеклих годину дана налазили у центру пажње због бројних пројеката у којима "само кукају", као и због избегавања догађаја који су намењени члановима краљевске породице.
Принц Хари и Меган Маркл проглашени за највеће губитнике Холивуда за 2023. годинуGetty © Mike Coppola

Ова година није била најбоља за овај популаран љубавни пар, јер се чини као су се неуспели пројекти, ситуације које доносе лош публицитет и критике јавности ређале једне за другом. Само неки од примера су раскиди великих уговора, најаве нових пројеката који се никада нису реализовали, исмевање од стране публике и других познатих личности...

Имена војводе и војвоткиње од Сасекса појавила су се у "брутално искреном прегледу" листе највећих победника и губитника у шоу-бизнису за ову годину, коју је објавио портал "Холивуд рипортер (The Hollywood Reporter)". Аутор листе, Џејмс Хиберд, написао је оштар осврт на претходних 12 месеци за Харија и Меган.

Навео је раскид уговора који су имали са платформом "Спотифај", а извршни директор компаније је због овог неспоразума војводски пар назвао "је***им преварантима", што је знатно покварило њихов углед. Затим, Хиберд је поменуо вишеструке "пројекте у којима војвода и војвоткиња кукају", као што је "Резервни принц", мемоари принца Харија. Још један пример је њихова документарна серија у продукцији "Нетфликса", која је била изузетно популарна, али велики број гледалаца није био задовољан садржајем, јер су сматрали да је понашање брачног пара било "неискрено и надмено".

За крај, Хиберд тврди да је главни "ударац" била епизода цртане серије "Саут парк (South Park)", у којој су Хари и Меган исмевани, било игла која је коначно пробила њихов "балон надмености".

"После цмиздрења у документарној серији на Нетфликсу, ужасне биографије и инертног подкаста, бренд Хари и Меган нарастао је у балон надмености који је призивао да буде пробушен, а "Саут парк" је био чиода", написао је Хиберд. "Упркос константном исмевању и изругивању и неуспесима овог пара у Холивуду, они изгледа, и даље верују да су бољи и да значе више од 200 званичних догађаја на којима су морали да присуствују као активни чланови британске краљевске породице."

Краљевски коментатор Кинси Шофилд тврди да ће, због проглашавања војвоткиње и војводе од Сасекса за највеће холивудске губитнике, агенција за таленте Меган Маркл "имати муке при одређивању наредних корака", као и да је листа "Холивуд рипортера" веома важна за углед славних, тако да је сигурно "оставила траг". 

На листи губитника се такође налазе компанија "Дизни", франшизе "Врисак", "Марвел" и "Ди-Си", платофмра Икс, док су за победнике проглашене славне личности Тејлор Свифт, Марго Роби, Џена Ортега, Кристофер Нолан, као и целокупан хорор жанр у филмској индустрији и платформа ТикТок.

 

image
VV inauguration
banner