Магазин

Кејт Мидлтон након 6 месеци поново у јавности

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, појавила се на званичној прослави рођендана краља Чарлса III на чувеном догађају Trooping the Colour у Лондону. Последњи пут принцеза од Велса била у јавности пре 6 месеци, када се са породицом појавила на Божићној шетњи у Сандрингему.
Кејт Мидлтон након 6 месеци поново у јавности© Tanjug / James Manning/PA via AP

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон појавила се данас, након шест месеци, са својом децом, принцезом Шарлот и принчевима Џорџом и Луисом, на паради поводом рођендана краља Чарлса III која је уприличена у Лондону. 

Спекулацијама је дошао крај: Кејт на прослави рођендана краља Чарлса III заједно са породицом

На фотографије принцезе чекао је цео свет, будући да, од како је последњи пут била у јавности, друштвене мреже и медији не престају да кују разноразне теорије завере. А како и не би, када су чак и званичне фотографије које су објављене на налогу краљевске породице биле фотошопиране. Осим тога, и званично обраћање у марту текуће године, када је објавила да болује од рака, изазвало је низ спекулација о њеном стању и сумњи да је у питању дипфејк видео.

Кејт Мидлтон усликана је са децом, принцезом Шарлот и принчевима Џорџом и Луисом, у службеном аутомобилу краљевске породице, а потом и у кочији. Без обзира на здравствено стање, принцеза блиста у елегантној креацији беле боје употпуњеној ефектним шеширом. Након пристизања у Бакингемску палату, Кејт је са децом церемонију пратила са балкона. Да је Кејт Мидлтон одлучила да ипак не присуствује свечаности, принцеза Шарлот и принчеви Џорџ и Луис би највероватније у кочији седели са војвоткињом од Единбурга.

Кејт Мидлтон најавила долазак на прославу рођендана на свом Инстаграм налогу

Своје присуство на свечаности Кејт је најавила синоћ на свом званичном Инстаграм налогу, а њена објава је за јако кратко време сакупила на хиљаде "лајкова" и коментара обожавалаца. У емотивном обраћању јавности принцеза од Велса је навела да ће се појавити на паради поводом рођендана краља Чарлса III, као и да се нада да ће се у наредних неколико месеци полако враћати пословним обавезама, али само онолико колико јој њено здравствено стање дозвољава.

У објави коју је поделила, Кејт је такође споменула и како протиче лечење. "Има напретка, али као и свако ко пролази кроз процес хемотерапије, и ја имам и добре и лоше дане", написала је принцеза. "Када су лоши дани, тело је слабо и уморно и потребан му је одмор. Али када су добри дани и када снаге не мањка, постоји жеља да се они искористе што је могуће боље". У свом обраћању Кејт се захвалила свима који су јој пружали подршку и охрабривали је у борби са болешћу и истакла да јој је то помогло да преброди најтежи период.

image