Магазин

Звала полицију да је "извуку" са првог састанка, није јој се допао мушкарац

Једна жена из Америке је ухапшена због лажног пријављивања злочина, након што је позвала полицију и измислила причу како би се извукла са првог састанка. Наиме, није јој се допао мушкарац, тачније - када га је видела скроз се "охладила", па је решила да уместо ње раскину органи реда.
Звала полицију да је "извуку" са првог састанка, није јој се допао мушкарац© Pixabay/pexels

Сумаја Томас (18) заказала је романтично вече са странцем са којим се "упарила" преко апликацији за састанке, али када је стигао на њен праг, изненада се "охладила" и позвала полицију. Очигледно да је имала друге намере, уместо да каже да се предомислила и да неће да изађе са избраником. 

Наиме, рекла је полицајцима да је мушкарац био насилан и претио јој да ће јој нанети повреде. Такође је лажно тврдила да је трудна са њим и све то је изјавила под заклетвом.

Нагласила је органима реда да се познају две године и оптужила је човека да је био "увредљив" и "претио да ће јој наудити", а тврдила је да је њихова писана комуникација обављена преко Снепчета.

Међутим, када су полицајци стигли на место догађаја, мушкарац их је обавестио да је упознао Сумају преко апликације за упознавање отприлике недељу дана раније, пружајући званичницима доказ о порукама.

"У разговору смо открили да је искрен и да је управо упознао ову жену", наводи се у изјави.

Признала да је лагала, "охладила" се кад га је видела

Полицајци су касније открили да је Томасева лагала и да је избрисала поруке са телефона и на крају је "признала да је дала ове лажне извештаје јер се 'охладила' када га је упознала".

Шта још пише у извештају

Званично се наводи да "није мислила да ће полицајци да јој помогну, па је све измислила".

Као резултат, мушка особа, који није именована, задржана је више од сат времена.

Како преноси Њујорк пост, жена је ухапшен и оптужена по две тачке - за лажно пријављивање (што је прекршај) и за лажно пријављивање на позив хитне помоћи.

image