Магазин

Младожењи ретривер појео пасош недељу дана пред венчање из снова у Италији

Италија звучи као иделана дестинација за венчање, али може да се претвори у "пакао од живота" када приметите да вам је кућни љубимац уништио пасош. Ова ситиација догодила се у Америци, и то младожењи који треба да венча на језеру Гарда. Од тада он не спава, а будућа млада покушава да нађе решење.
Младожењи ретривер појео пасош недељу дана пред венчање из снова у Италији© Richard Burlton

Пар из Масачусетса изгледа да ће морати да се опрости од свог венчања из снова у Италији, јер се њихов пас Чики, прошле недеље изгрицкала младожењин пасош и скроз га уништила.

Магда Мазри и Донато Фратоли из јужног Бостона требало је да отпутују 25. августа у Италију како би се припремили за венчање које је заказано на језеру Гарда 31. августа. Велике су вероватноће да до тога неће доћи, јер и са убрзаном процедуром потребно је око пет до седам недеља како би Стејт департмент издао нови пасош.

"Ово је потпуно апсурдно. Не могу да спавам", рекао је Фратоли за "Фокс њуз".

Једноипогодишња женка ретривера је грицкала пасош док је пар био на вечери у част предстојеће свадбе: "Није никад урадила ништа лоше од када смо је добили - и онда се догоди ово. Али не могу да се љутим, моја је грешка што сам оставио пасош на место где може да га дохвати", очајан је Фратоли.

Будући младожења је рекао да када је видео шта се догодило није могао да дође себи, док је његова изабраница била далеко смиренија и контактирала је локалне званичнике, као и све оне који би им помогли да спасу венчање: "И у добру и у злу - ово је доказ како ће изгледати наш брак", рекла је Магда.

Ситуација је постала вирална и изазвала је буру на друштвеним мрежама широм света: "Кад кажеш ДА, али твој пас каже НЕ!", "Неко ко се зове имену Донато Фратароли треба дозволити да уђе у Италију чак и без пасоша", писали су у коментарима.

image
VV inauguration
banner