Спорт

Жељко или Душко Обрадовић? Смешна сцена на конференцији након победе црно-белих

Tренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић, који је на конференцији након меча у Подгорици против Студентског центра најављен као Душко Обрадовић, изјавио је након победе да су његови изабраници играли озбиљно и заслужено славили
Жељко или Душко Обрадовић? Смешна сцена на конференцији након победе црно-белих© ABA liga/SC Derby/Filip Roganovic

Партизан је још једном био доминантан, овога пута против Студентског центра који је савладао у дворани "Морача" са 100:81.

"Играли смо озбиљно, било је и падова у току меча, али мислим да смо били добри, пре свега нападачки", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе.

"Морам да захвалим Дербију што је дозволио нашим навијачима да дођу. И да навијачима захвалим на атмосфери, било где да играмо имамо велику подршку, у АБА лиги и у Евролиги", рекао је Обрадовић.

Тренер црно-белих је на почетку конференције за медије најављен као Душко Обрадовић, што је насмејало све, па и њега, а потом је похвалио игру домаћег тима.

"Рекао сам то и колеги Андреју Жакељу након меча - његова екипа игра изузетно добру кошарку, види се печат тренера. Ми који спремамо утакмице видимо те детаље. Сва четири меча против нас су играли веома добро", истакао је Обрадовић.

image