Русија

Медведев: Довољно је да амерички агенти проговоре и украјинска "кокаинска екипа" одлази на отпад

Кијевски режим има само један излаз - да иде до краја и шаље хиљаде мобилисаних у смрт, сматра руски званичник
Медведев: Довољно је да амерички агенти проговоре и украјинска "кокаинска екипа" одлази на отпад© Tanjug/Ekaterina Shtukina/Pool Photo via AP

Украјина и западни свет који је подржава су спремни на све да би збрисали Русију са лица земље, али руска војска има доминантнију авијацију, моћније оклопне снаге, високопрецизно наоружање и висину морала, написао је заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев на Телеграму.

"Кијевски режим има само један излаз - да иде до краја и шаље хиљаде мобилисаних у смрт. Стога је сада главна ствар да се концентришемо што је више могуће и дамо пристојан одговор", написао је Медведев.

Украјина је одавно обећавала велику "контраофанзиву", а према речима руског званичника, изгледа као да је нешто тако и започето.

"Ништа ново, с обзиром да кијевски режим нема избора. Морају да нападну. Морају да оправдају примљене паре и оружје. Разочарење газда у Зеленског и компанију могу их коштати не само позиција, већ и самог живота", закључио је.

Довољно је да амерички агенти, који већ дуго командују Службом безбедности Украјине, неколико пута известе врх, и читава "кокаинска екипа" моментално одлази на отпад, објаснио је.

Запад ће оптужити кијевски режим за расипање новца америчких пореских обвезника, а и то ће, додаје Медведев, урадити туђим рукама.

"Даће налог радикалним олошима да ошамаре наркомана за издају Републике Украјине и Бандере, и да њега и његове послушнике обесе за ноге, као што су својевремено урадили дучеу (Бенито Мусолини) и његовој фашистичкој хунти", предвиђа Медведев.

Циљ Русије, наставља Медведев, није само ослобођење руских земаља и заштита руског народа, већ потпуно уништење нацистичког кијевског режима који се учврстио у "земљи 404".

"Морамо зауставити непријатеља, а затим кренути у офанзиву", закључио је Медведев.