Русија

За рођендан Путин испуњава туђе жеље: Девојчици из Пскова даровао штене

Руски председник обрадовао је Викторију Афанасејеву која је маштала да добије куцу
За рођендан Путин испуњава туђе жеље: Девојчици из Пскова даровао штене© Прес служба Пскова

Руски председник Владимир Путин данас је прославио рођендан, али уместо да прима поклоне, он је даровао друге. Хоће ли се остварити његове рођенданске жеље остаје да се види, али засад је сигурно да је управо Путин "крив" што се Викторији Афанасејевој, ученици из Пскова, остварила највећа жеља од свих- да добије куцу.

Путин је Викторији поклонио штене расе Акита Ину, о коме је девојчица дуго маштала, а затим га, кришом од породице затражила од председника. Она је наиме, сама пронашла адресу, писала руском лидеру, па тек онда о томе рекла родитељима.

"Данас је ученица из Пскова добила је поклон од председника Руске Федерације Владимира Путина. Лидер земље испунио је дугогодишњи сан девојчице - да има свог пса", наводи се у саопштењу прес-службе владе Псковске области, а преносе РИА Новости.

Ово није први пут да Путин увесељава руске малишане који у њему виде човека спремног да им испуни жеље. Председник који је и сам велики љубитељ животиња и пре неколико месеци је девојчици Ирини Морзовој поклонио штене померанца, које јој је уручио на поклон вршилац дужности шефа самопроглашене ДНР Денис Пушилин.

image